وزیر ورزش عراق وارد مشهد شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید پیشنهاد وسوسه‌بر‌انگیز الهلال به رافینیا | ۲۰۰ میلیون یورو برای چهار فصل! محرومان مرحله یک چهارم‌نهایی جام حذفی مشخص شدند | استقلال و سپاهان با ۳ محروم خرید غندی‌پور برای پرسپولیس ۱۳۰ میلیارد آب می‌خورد! اطمینان موسیمانه از وصول مطالباتش از باشگاه استقلال آبی‌ها تمرین را تحریم کردند پاری سن ژرمن بیرون از خانه نمی‌بازد شکست ناهید کیانی مقابل مبینا نعمت زاده در چین مرادمند فصل را از دست داد؟ فستیوال ستارگان کشتی در آمریکا بند جدایی قرارداد کارتال با درگذشت پاپ فرانسیس، فوتبال یکی از هواداران باوفایش را از دست داد جلسه هیئت‌مدیره استقلال برای تعیین تکلیف بوژوویچ ویدیو| خلاصه بازی بارسلونا و مایورکا در لالیگا
سرخط خبرها

زمان برای «امید»‌ها طلاست | تکلیف سرمربی تیم ملی المپیک چه شد؟

  • کد خبر: ۲۹۴۴۲۷
  • ۲۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۶
زمان برای «امید»‌ها طلاست | تکلیف سرمربی تیم ملی المپیک چه شد؟
وضعیت تیم ملی المپیک بازهم برای هیچ‌کس مهم نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، سال‌ها بود که یک دوگانگی عمیق میان تصمیم‌گیری‌های کمیته ملی المپیک و فدراسیون فوتبال بر سر انتخاب سرمربی و برگزاری اردو‌های تدارکاتی تیم امید وجود داشت. این وضعیت نشئت‌گرفته از نامشخص‌بودن متولی اول این تیم بود. برخی معتقد بودند که کمیته ملی المپیک باید نقش تعیین‌کننده را ایفا کند و برخی نیز بر این باور بودند که فدراسیون فوتبال باید تمام مسئولیت‌های فنی در این حوزه را به عهده بگیرد. شاید همین ناهماهنگی سبب شد فوتبال ایران سال‌های متمادی از حضور در المپیک باز بماند و درحالی که کشور‌های بسیار ضعیف‌تر از لحاظ ساختاری در فوتبال آسیا راهی المپیک شدند، فوتبال ایران بیش از ۴۵ سال از رسیدن به این آوردگاه محروم بوده است.

تصمیم جدید کمیته ملی المپیک درخصوص واگذاری تصمیم‌گیری نهایی درباره تیم امید و تیم المپیک از سوی فدراسیون فوتبال می‌تواند یک نقطه عطف در فوتبال ایران باشد تا شاید ناکامی چندین ساله تیم المپیک که بخشی از آن حاصل همین ناهماهنگی‌ها و تصمیمات موازی بود، از میان برود. به واقع فوتبال ایران در سطح امید نیاز به چنین تصمیمی داشت و به تازگی کمیته ملی المپیک با یک اقدام درست و ماندگار مسئولیت فنی را به عهده فدراسیون فوتبال سپرده است تا از این پس، اگر یک ناکامی دیگر برای فوتبال ایران حاصل شد که امیدواریم نشود، کمیته ملی المپیک یا فدراسیون فوتبال تقصیر را به گردن دیگری نیندازند. با این حال نکته کلیدی این است که فدراسیون حالا به عنوان متولی اصلی تیم ملی امید هر چه زودتر تکلیف سرمربیگری این تیم را مشخص کند تا از همین حالا پلن‌های لازم برای آماده‌سازی این تیم چیده شود و کار به، اماواگر‌های روز‌های آخر کشیده نشود.

مدت‌هاست که مسئولیت این تیم بی‌دایه را کسی به عنوان سرمربی قبول نمی‌کند؛ چون باشگاه‌ها حاضر نیستند برای تیم ملی امید کمکی به سرمربی این تیم کنند. آخرین قربانی این تیم رضا عنایتی بود که در باتلاق ناهماهنگی‌ها گیر افتاد.

حالا خبر می‌رسد اعضای کمیته فنی فدراسیون فوتبال در روز‌های آینده و بعد از بازگشت امیر قلعه‌نویی از اردوی تیم ملی، جلسات مهمی را برگزار خواهند کرد. یکی از این جلسات به انتخاب سرمربی برای تیم ملی امید اختصاص خواهد داشت. براساس خبر‌های رسیده از ساختمان فدراسیون فوتبال، مجید جلالی به عنوان رئیس کمیته فنی، حسین عبدی را به عنوان سرمربی جدید تیم امید به اعضای کمیته فنی پیشنهاد داده، اما هنوز هیچ چیزی در این خصوص قطعی نشده است.

حسین عبدی البته کارنامه خوبی در کار با تیم‌های رده‌های پایین داشته است؛ اما امروز نکته مهم این است که تکلیف سرمربی تیم ملی امید سریع مشخص شود تا زمان برای موفقیت احتمالی به هدر نرود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->